Ràdio Estel
Joan Rigol acaba de publicar el llibre 'Restaurar la política. A propòsit de Jacques Maritain'
RÀDIO ESTEL Foto: David Garcia
"Forcadell és ferma i sap que està defensant la dignitat del país"
Joan Rigol, president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003
@BorjaDeMaria 24/10/2018

Ha visitat A Primera Hora qui va ser president del Parlament de Catalunya entre el 1999 i el 2003, Conseller de Treball i Cultura de la Generalitat i Senador, Joan Rigol. Amb ell hem parlat del nou llibre Restaurar la política. A propòsit de Jacques Maritain i hem analitzat la situació política de casa nostra. Maritain proposa els valors cristians i Rigol recorda que ell els va aplicar: "Sempre vaig seguir la motivació de fons d'un cristià en política. Aquell que assumeix personalment els valors del cristianisme i intenta aplicar-ho a la seva tasca política".

Sobre la situació política actual, Rigol ha defensat el civisme davant el populisme, i ha reivindicat un diàleg de veritat: "Tothom diu diàleg, diàleg, diàleg... però és una actitud de fons que es troba a faltar actualment, també a casa nostra". També s'ha referit a l’expresidenta del Parlament, actualment a la presó Mas d'Enric del Catllar: “Veure la Carme Forcadell a la presó és d'una injustícia extraordinària. Però és una persona ferma que sap que està defensant la dignitat del país”.


A Primera Hora de Ràdio Estel volem saber quines son les claus per entendre el cas Khashoggi, el periodista saudita assassinat al consolat saudita de Turquia el passat 2 d’octubre. Per entendre-ho tot plegat i les seves repercusions hem parlat amb el politòleg, Màster en seguretat, expert en Pròxim Orient i columnista a La República, Guillem Pursals

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET