Ràdio Estel
Joan
RÀDIO ESTEL Foto: Wikimedia
“El dia que CatComú no s'assembli a la societat no tindrà sentit”
Joan Josep Nuet, diputat d'En Comú Podem, ha parlat de la nova formació Sobiranistes
@oscarllena 25/10/2018

Aquest dijous, a A Primera Hora de Ràdio Estel hem estat amb Joan Josep Nuet, diputat de En Comú Podem, i membre de la plataforma Sobiranistes.

El diputat ha definit en primer lloc la nova plataforma política Sobiranistes: "El concepte de sobirania per nosaltres no només va lligat al tema nacional i al futur de Catalunya (...) Va lligat a altres projectes de país". Ha afegit que: “És un espai molt més gran que Catalunya En Comú, ho volem vehiculitzar”

D’altra banda, Nuet ha destacat el canvi de rumb dels sobiranistes: "El sector sobiranista no és tant preponderant com quan Domènech era secretari general. És un toc d'atenció perquè Els Comuns no s'ha d'allunyar del sobiranisme". El polític ha afegit que: “Hem sortit nosaltres per, d'alguna forma poder-ho dir. Fins ara no se'ns ha escoltat internament i per això hem hagut de fer un pas públic”.

Joan Josep Nuet, també ha destacat la pluralitat de Sobiranistes, i ha afirmat que el federalisme i independentisme són compatibles.“El dia que Catalunya en Comú no s'assembli a la societat catalana no tindrà sentit”, ha afegit.

Finalment, Nuet ha parlat de la necessitat d'un referèndum pactat: “Hi ha molta gent que creu que l’1 d’octubre no va ser un referèndum, i altres que no van anar ni a votar. Necessitem una fita majoritària en què el 80% de la societat participi”.

Per acabar l' A Primera Hora, Catalunya Cristiana ha presentat el nou número del setmanari, hem recuperat la notícia de les immatriculacions de l’Església de Barcelona i hem començat la secció d’Aniversari Hipercor amb  Carme Planàs.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET