Ràdio Estel
Votació durant l'1 d'octubre
RÀDIO ESTEL Foto: Hazteoir.org
"No es discutirà què va passar, sinó si hi ha algun tipus de delicte"
Lluis Batlló, advocat penalista, sobre l'obertura de judici oral contra els 18 processats per l’1 d’octubre
@BorjaDeMaria 26/10/2018

El Tribunal Suprem ha tancat la instrucció del procés i ha obert judici oral contra els 18 processats per l’1 d’octubre. Un judici que es preveu cap al gener. Quines en seran les claus d’aquest judici? Hem parlat a A Primera Hora amb l’advocat penalista Lluis Batlló

"És un moment decisiu en el procediment: s'ha dictat l'interlocutòria d'obertura del judici, però hem d'esperar 5-10 dies que facin els escrits d'acusació. Ara veurem si ho fan per delicte de rebel·lió, sedició o malversació", ha explicat Batlló, que pensa que “defensar-se atacant no és la millor estratègia” dels advocats dels líders independentistes.

L’advocat penalista ha afirmat: "Jo crec que aquest hauria de ser un judici televisat. Però en aquest judici no es discutirà tant el que va passar, sinó si és algun tipus de delicte"

També hem repassat les jornades Transmet sobre la pastoral vocacional i juvenil, amb Jaume Galobart, Delegat Episcopal d’Apostolat seglar i del catecumenat del Bisbat de Terrassa, i del català, amb el professor i escriptor Daniel Ruiz Trillo

A les nou ha tornat una nova edició de Nous Estels on hem descobert la Claudia Cabero, música i arquitecta, que estrena primer disc, Melic, i ja està preparant un de nou pel 2019 arran d'aconseguir el Premi Arrels de la Mediterrània.


Foto: Hazte Oir.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET