Ràdio Estel
SOCIETAT 
Reunió entre la vicepresidenta del Govern espanyol i el secretari d’Estat del Vaticà
Es tracta de la primera trobada entre un representant de l’Estat i la Santa Seu des de l’arribada de Pedro Sánchez
Redacció 30/10/2018

El 29 d’octubre passat, es van reunir al Vaticà la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, i el secretari d’Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, en la que va ser la primera trobada entre un representant de l’Estat i un de la Santa Seu des de l’arribada al poder de Pedro Sánchez.

Durant la sessió, la vicepresidenta Calvo va informar al cardenal dels temes més delicats, com són el procés de revisió dels béns immatriculats per l’Església, o l’exhumació de les restes de Francisco Franco. Segons ha expressat el mateix Govern espanyol en un comunicat, el secretari d’Estat del Vaticà va mostrar la seva voluntat d’abordar conjuntament les dues qüestions per arribar a un acord.

D’altra banda, la Santa Seu va aprofitar la reunió per traslladar la seva preocupació en relació amb les víctimes dels abusos, i va demanar que es pugui fer justícia i s’eviti que es repeteixin aquests fets en el futur. En aquest sentit, la vicepresidenta del govern ha comunicat que ja s’està modificant el Codi Penal perquè aquests delictes siguin imprescriptibles.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET