Ràdio Estel
Mercedes Godínez, impulsora de Holywins a la Parròquia Santa Maria del Remei de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: Borja de María
"La gent celebra la festa de la mort i els cristians celebrem la vida"
Mercedes Godínez, impulsora de 'Holywins' a la Parròquia Santa Maria del Remei de Barcelona
@BorjaDeMaria 31/10/2018

Atenció als que no voleu celebrar Halloween: us presentem Hollywins! Una manera diferent de viure la festivitat de Tots Sants

Es porta fent arreu del món des de fa alguns anys, i per primer cop després de molt temps es farà a Barcelona, concretament a la Parròquia de Santa Maria del Remei.

Holywins, en anglés La Santedat Guanya, pretèn que els nens descobreixin la historia del seu sant. Mercedes Godínez, impulsora de Holywins a la Parròquia Santa Maria del Remei de Barcelona, ha afirmat:

“Recordar als adults que la santedat existeix, que la necessitem per viure, per guanyar la vida eterna. Per parlar als petits de la santedat, parlar de l’alegria” 

Godínez també ha fet una crida: “La gent està celebrant una festa que no toca, que és de la mort, i els cristians celebrem la vida. Faria una crida a les persones catòliques i no catòliques del què estem celebrant, també els seus fills. Si jo li ensenyo al meu fill viure des de la mort, pobret, quina poca esperança sobre la vida”

Consell de la República
El politòleg Abel Riu ha analitzat el nou organisme: “Seran claus les properes setmanes i mesos, sobretot per la relació entre Generalitat-República, si tindrà capacitat executiva, capacitat d’acció política tant dins com fora de Catalunya...” i sobre la participació, ha afirmat: “És com una qüestió de fe i de confiança, però seria bo, de cara a fomentar la participació, que donéssin més informació sobre quines accions polítiques volen impulsar”.

Caravana Migrante
La caravana d’hondurenys és a punt d’arribar ja a la frontera amb Estats Units, on Donalds Trump hi ha enviat 5.200 soldats per no deixar-los passar. Anna Sangrà, tècnica de migració i diversitat de Justícia i Pau, ha apuntat a A Primera Hora: "És un viatge molt dur. La violència i els abusos són molt habituals. El fet d'anar en grup els fa sentir molt més protegits".
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET