Ràdio Estel
Acte de presentació de Cristians del PSC, amb Josep Maria Carbonell, Juan Carlos González, la coordinadora de Cristians del PSC, Jordina Sabaté, i el secretari general dels socialistes, Miquel Iceta
RÀDIO ESTEL Foto: Cesc Núñez
"Un dels ponts a construir és entre Església i comunitat LGTBI"
Jordina Sabaté, coordinadora del nou grup 'Cristians del PSC'
@BorjaDeMaria 07/11/2018

A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit i compta amb uns amb uns 60-70 membres. Sabaté ha explicat que, entre els objectius, normalitzar que es pot "ser cristià i socialista", "construir ponts” i visibilitzar “molts valors compartits".

En un món en què tendim a pensar que els cristians són només del PP o de Convergència, Cristians del PSC vol “trencar aquesta imatge que els cristians voten conservador”, ha apuntat la coordinadora, Jordina Sabaté, que també ha afirmat: “No em sento malament per la posició del partit en l’avortament” i ha assegurat: “No crea en absolut conflicte intern que al PSC hi hagi un grup de Socialistes LGTBI i cristians. Un dels ponts que cal construir és entre l’Església Catòlica i la comunitat LGTBI. Si com a cristians socialistes, podem ajudar a construir aquest pont, serà fantàstic”.

Eleccions legislatives a EUA
També hem parlat dels comicis dels Estats Units amb Pep Martí, periodista d'Internacional de Nació Digital, i amb Javier Robas del seu llibre Creadores de prosperidad: “La verdadera plenitud se alcanza cuando sentimos que estamos prosperando en una o varias áreas de nuestra vida”.

Pots escoltar A Primera Hora

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET