Ràdio Estel
En Joan, dijous 1 de novembre, amb el seu amic Diamante
RÀDIO ESTEL Foto: Joan #Bonanit
Joan #BonaNit: "Aniré als afores de la presó fins que surtin"
Hem entrevistat el jove que desitja bona nit als presos independentistes de Lledoners
@BorjaDeMaria 08/11/2018

Segur, segur, que si et dic que hi ha un jove que cada nit es presenta als afores del centre penitenciari de Lledoners a dir bona nit als presos independentistes... saps de qui parlem... Joan Bonanit, un jove anònim de 23 anys:

“Quan es va acabar la concentració del 4 de juliol vaig anar a la part del darrera, vaig començar a cridar consignes independentistes i de llibertat, i vaig veure que els presos em responien. I vaig decidir venir jo cada dia”. Joan Bonanit ha afegit: “Portaré 128 nits, plogui, faci vent, vingui un huracà o el que sigui. Aniré als afores de la presó fins que surtin”

"És un canvi de 180º"
Aquest dijous en el programa A Primera Hora també hem parlat de l’impost lligat a les hipoteques amb Benja Anglès, professor de dret financer i tributari de la UOC: “És un canvi de 180º però no hi haurà efectes retroactius, i donarà temps als bancs d’incorporar aquest nou cost dins de les factures”.

Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana per saber les novetats que ens porta el darrer número del setmanari.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET