Ràdio Estel
ACTIVITATS 
Comença la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
L’edició d’aquest any està marcada per la commemoració de l’Any Raimon Panikkar
Redacció 14/11/2018

Del 15 al 30 de novembre tindrà lloc a Catalunya la XV Mostra de Cinema Espiritual, un esdeveniment cinematogràfic que arriba a 16 ciutats d’arreu del territori i que posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual. D’aquesta manera, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia, organitzadora de la mostra, ha seleccionat 19 pel·lícules i 2 curtmetratges que contribueixin a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social, i que es projectaran aquestes dues setmanes en una quarantena de sales de Catalunya.

L’edició d’aquest any està marcada per la commemoració de l’Any Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 – Tavertet 2010), i per aquest motiu la mostra comptarà amb diverses pel·lícules que reflecteixen el seu pensament. A més, la Filmoteca de Catalunya també homenatjarà el director de cinema Carl T. Dreyer, amb motiu dels 50 anys de la seva mort, i oferirà una selecció dels seus films més emblemàtics.

Com ha explicat en un comunicat el director general d’Afers Religiosos, Marcel·lí Joan, la Mostra acabarà el 30 de novembre amb el concurs La Paraula S’agrada, conduït per l’escriptor Màrius Serra, per posar sota els enigmes lingüístics els conceptes relatius a les diferents confessions en un format ludicolingüístic.

La programació completa i tota la informació relacionada amb la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es pot consultar a la pàgina web de l’esdeveniment: cinemaespiritual.cat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET