Ràdio Estel
Cartell XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
RÀDIO ESTEL 
"Fem difusió del cinema com a eina pel diàleg interreligiós i intercultural"
Peio Sànchez, principal impulsor de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
@BorjaDeMaria 14/11/2018

Just el dia abans de l’inici de la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, demà dimecres 15 de novembre, hem parlat al programa A Primera Hora amb el responsable del Departament de Cinema de l’Arquebisbat de Barcelona, Peio Sànchez, principal impulsor de la Mostra:

L'objectiu és "fer difusió del cinema com a eina al servei del diàleg interreligiós i intercultural", ha explicat Sànchez, que ha revel·lat que “a nivell mundial és una mostra pionera i és la més important a nivell mundial” i que les claus de l’èxit són: “El preu és més barat que altres festivals, i la selecció de les pel·lícules, últimes i fins i tot algunes sense estrenar, com Aparició, Apunts sobre la ceguesa o La pregària".

L'alcohol és responsabilitat de tothom
Coincidint amb la setmana per la prevenció de l’alcohol, Salut ha decidit engegar la campanya l’alcohol és responsabilitat de tothom després d’un estudi on s’indica que el 20% dels menors s’han emborratxat el darrer mes. Joan Colom, subdirector general de drogodependències de l’Agencia de la Salut Pública de Catalunya, ha explicat:

“Pretén girar el paradigma habitual: no penalitzar ni culpabilitzar, sinó interpel·lar-los en una posició crítica. Tots i cadascú dels actors hem de fer alguna cosa per canviar el paradigma cultural. No hem de tolerar el consum excessiu”.

Brexit
I a les 8:10 del matí ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre el primer esborrany pel Brexit entre el Regne Unit i la unió Europea el politòleg Guillem Pursals: “Uns 50 membres del Parlament i 10 ministres podrien presentar la seva dimissió (...) Al govern de May li queden els dies comptats”

I a partir de les 9 als estudis de Ràdio Estel Joies de vida amb la joieria Marsans Maluquer, Fidias Actuarios i Remeis de Frare amb Fra Valentí Serra. 

Pots escoltar A Primera Hora

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET