Ràdio Estel
Els organitzadors del Festival Canòlich Music
RÀDIO ESTEL Foto: Canòlich
"Coses com el Canòlich fan falta a l’Església per atreure els joves"
Lluis Plana, delegat de joventut del Bisbat d’Urgell i un dels organitzadors del Canòlich Music
@BorjaDeMaria 16/11/2018

Avui divendres comença el Festival de Música Canòlich a Andorra i hem parlat, al programa A Primera Hora, amb el Delegat de joventut del bisbat d’Urgell i un dels organitzadors de Canòlich Music, Lluis Plana:

“És un festival de música cristiana pensat sobretot per adolescents i joves on combinem música amb valors cristians, testimonis, reflexió, diàleg. Està obert a tots els joves que vulguin passar-ho bé. És un moment de descobrir Jesús, afirmar la fe que ja tinguis. És tot això i més coses”.

Preguntat per Joan Trias, Plana ha destacat la importància de la música per seduir als joves. “Estem convençuts que el Canòlich és una de les coses que li fa falta a  l’Església per atreure els joves. Escoltant les respostes del Sínode, la música és un element imprescindible en aquest moment per comunicar-se amb els joves”. El responsable de joves del Bisbat d’Urgell també creu que el futur del Canòlich ha de passar per una organització interdiocesana amb implicació d’institucions religioses.

També de 8 a 9 del matí...
El govern espanyol haurà de tornar als consumidors de gas els 18 milions d'euros que es van carregar a la factura pel manteniment del magatzem submarí de gas Castor durant els anys 2014 i 2015. Hem parlat d'aquesta notícia amb el geòleg i sismòleg, Luigi Contento. I els divendres ens visita Daniel Ruiz Trillo per aprendre català amb Truc Curt.

Pots escoltar A Primera Hora

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET