Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL
"El silenci no era bo per Catalunya ni per les comunitats cristianes"
Mn. Cinto Busquet, promotor de la carta d'uns 300 sacerdots catalans a bisbes, preveres i diaques d'Espanya
 20/11/2018

Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el procés polític de Catalunya i els exiliats i presos polítics demanant el seu suport a favor del diàleg, el respecte i la justícia. Hem entrevistat un dels seus promotors, mossen Cinto Busquet

“Un silenci no era bo per Catalunya ni per la resta de comunitats cristianes, i per les persones que injustament estan privades de llibertat”.

ÚLTIMA HORA: Manuel Marchena renuncia a ser president del CGPJ
Lluis Batlló, advocat penalista, ha analitzat la notícia: "Marchena és un gran penalista, és molt ductil, i potser ens dóna la solució a aquest enrenou. Pot reinterpretar la llei que pot ser beneficiosa pel cas del procés".

Avui, 20N, hem explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha retirat la medalla honorífica que el consistori li va donar al 1964, amb el comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes. 

“És una decisió política. Els anteriors governs municipals vam mirar cap un altre cantó. No hi ha més explicació que aquesta”. 

Ningú Dormint al Carrer, cada dimarts
Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, ha parlat avui de voluntariat amb Francina Alsina presidenta de la Taula de Tercer Sector. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET