Ràdio Estel
ESCOLES 
Els centres La Salle celebren el Tricentenari de la mort del seu fundador sant Joan Baptista de La Salle
Durant els propers mesos es faran diversos actes i activitats per recordar la seva figura
Macià Grau 21/11/2018

Els centres La Salle de tot Catalunya estan de celebració. Amb motiu del tricentenari de la mort del seu fundador, sant Joan Baptista de La Salle, la Institució ha anunciat que dedicarà els propers 365 dies a recordar la seva figura, i per fer-ho organitzarà diversos actes i activitats a les comunitats de germans d’arreu del territori.

Per donar el tret de sortida a aquesta efemèride, tots els centres La Salle han desplegat una lona commemorativa a les seves instal·lacions, per recordar al fundador però també a “tots els que durant aquests tres segles s’han unit a la missió dels Germans de les Escoles Cristianes per tal de fer-la créixer junts”.

De tots els actes que es faran durant aquest any, en destaquen el que es farà el 7 d’abril, dia de la mort de sant Joan Baptista de La Salle, i el 30 del mateix mes, dia del seu naixement. Finalment, el 15 de maig, se celebrarà la festivitat del sant i també la data en què el fundador dels centres La Salle fou proclamat patró universal dels educadors pel papa Pius XII. La informació completa dels actes del Tricentenari es pot consultar a la pàgina web de La Salle: lasalle.cat

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET