Ràdio Estel
Viqui Molins ha visitat A Primera Hora
PROGRAMES Foto: Borja de María
"Tothom entén l'idioma de les abraçades i els somriures"
Viqui Molins ha parlat de l'acte que organitzarà el proper 1 de desembre per ajudar els sensesostre
@oscarllena 23/11/2018

Aquest divendres a A Primera Hora hem parlat dels diversos actes que organitzarà la germana Viqui Molins l’1 de desembre a la Parròquia Santa Anna de Barcelona, per ajudar als sensesostre. Es tracta del concert Cantem pels sensesostre en el que hi participaran artistes com Àngel Llàcer, Manu Guix o Marina Rossell.

Molins ha explicat com es pot participar als actes: "És un dia molt bo, perquè és el dia del Recapte. Poden fer el seu donatiu i anar a l'acte".

La cantant Marina Rossell ha animat a assistir-hi:  “La Viqui Molins es mereix que estiguem tots allà. És una ajuda directa per a tots els sensesostre".

La germana també ha afegit que: “Hi ha un idioma que tothom entén, el de les abraçades i els somriures. Unes portes obertes significa no només obrir les portes materials, sinó les portes del cor”.

Molins ha parlat també del problema de l’habitatge a casa nostra: "L'habitatge és un problema greu. Podríem denunciar contínuament el problema terrible dels habitatges". Per l’acte organitzat per Viqui Molins, es calcula que gent no hi podrà entrar, en els 400 d’aforament de Sant Anna.

Jornada Grup Sant Jordi
Aquest divendres també hem abordat per fer-nos ressò de 11a jornada anual del Grup Sant Jordi dels drets humans. N’hem parlat  amb el president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Carles Armengol. 

Carles Armengol ha parlat de l’acte: "Què està passant i com els cristians ens comprometem en avançar en la civilització de l'amor?" Armengol ha afegit: "No podem prescindir de la política, és l'espai dels feixismes, populismes i totalitarimes”.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET