Ràdio Estel
Teresa Carreras, Xavier Ferrer i Josep Vila Abelló, aquest dimarts en 'El Mirador' a Ràdio Estel
PROGRAMES 
"És millor que el Regne Unit surti de la Unió amb un acord"
Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, en conversa amb Josep Vila i Teresa Carreras, diu que això afecta tothom
@IgnasiMiranda 27/11/2018

Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Josep Vila Abelló, fundador del Grup Sènior del Col•legi d’Economistes, han analitzat aquest dimarts, des del programa 'El Mirador de l'actualitat', el Brexit i l’acord del Regne Unit amb la Unió Europea després del Consell Europeu celebrat diumenge. Ferrer ha destacat que, "en una setmana, la situació ha canviat substancialment perquè la Unió Europea ha aprovat l'acord sobre el Brexit". En aquesta línia, el també economista i politòleg ha afegit que "és millor que el Regne Unit surti de la Unió amb un acord que no pas sense l'entesa, perquè afecta tothom"

Vila Abelló ha definit la primera ministra britànica com "una política que està a l'alçada de la dificultat màxima d'aquesta difícil cursa", referint-se al Brexit. Ha dit també que  Theresa May, "tot i que no sap negociar gaire, se'n sortirà i veurà aprovat l'acord al Parlament britànic, perquè l'alternativa és molt dolenta per a tothom". Teresa Carreras ha explicat que "la ratificació de l'acord a Londres està molt difícil, tot i que el diàleg frenètic que hi haurà els propers dies". La periodista ha pronosticat que, "si no es ratifica l'acord al Parlament britànic, May dimitirà i hi haurà eleccions". També ha dit que, "si el 29 de març no hi ha acord al Regne Unit, hi ha la possibilitat de convocar un segon referèndum".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 27 de novembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET