Ràdio Estel
SOLIDARITAT 
La Comunitat de Sant’Egidio fa una crida al voluntariat pel Dinar de Nadal amb els pobres
L’entitat acollirà més de 1.300 persones en situació de pobresa i soledat, que es repartiran entre la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor i set llocs més de Barcelona
Macià Grau 04/12/2018

Com cada any, el dia de Nadal la Comunitat de Sant’Egidio organitza el tradicional dinar de germanor per a les persones que es troben en situació de pobresa i soledat, com són els refugiats, les famílies amb dificultat, o les persones que no tenen llar. El dinar central tindrà lloc a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastors, però també se’n faran a d’altres punts de la ciutat, fent possible que s’acullin més de 1.300 comensals a Barcelona. Altres localitats catalanes, com per exemple Tarragona, també se sumaran a aquesta iniciativa per fer que el Nadal sigui una festa per a tothom.

Dins d’aquesta mateixa iniciativa, durant els propers dies l’entitat organitzarà diversos punts de recollida d’aliments i regals a la ciutat, perquè després del dinar es puguin repartir entre els assistents. Els regals seran per als nens però també per als adults, i poden incloure des de sacs de dormir i roba, llibres o fins i tot ràdios de butxaca amb auriculars.

Tant la preparació de les taules com la recollida dels regals fa que siguin necessaris un gran nombre de voluntaris, i és per això que la Comunitat de Sant’Egidio ha fet una crida al voluntariat a través d’un comunicat a la pàgina web i les xarxes socials. Els interessats es poden posar en contacte amb els organitzadors a través del telèfon 934 41 81 23, o bé enviant un correu a info@santegidio.es.

D’altra banda, tots els que ho vulguin també poden col·laborar oferint un donatiu al compte de l’entitat: ES84 2100-3000-1321-0293-1895. Els diners que es recullin serviran per comprar tot el menjar que es repartirà durant el dia de Nadal, ja que com ha explicat la mateixa Comunitat de Sant’Egidio, aquesta iniciativa “només és possible gràcies a la generositat de moltes persones”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET