Ràdio Estel
BISBATS 
Arriba la IV edició del Nadal als museus de Girona
Fins a 26 museus de les comarques de Girona oferiran durant tot un mes una àmplia oferta d’activitats familiars dedicades als infants
Redacció 05/12/2018

El 6 de desembre començarà la IV edició de Nadal al Museu, una iniciativa organitzada pels 26 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. D’aquesta manera, durant tot un mes, els nens i nenes que s’apropin als museus gironins podran gaudir d’una gran varietat d’activitats familiars, fetes perquè descobreixin el patrimoni cultural.

Entre les activitats més destacades de l’edició d’aquest any, en destaca una que convertirà els infants en petits detectius, ja que els portarà a descobrir els missatges secrets que amagaran els 26 museus. A través d’un joc de pistes, els més petits podran aprendre del patrimoni cultural de cada museu, en el que serà una bona oportunitat per descobrir amb família els museus de les comarques de Girona.

D’altra banda, els diversos centres també oferiran tallers relacionats amb l’època nadalenca, on els nens podran fer activitats com preparar la decoració nadalenca de casa, fer els fanalets de Reis o gaudir de recitals de contes de Nadal, entre d’altres. Tota la informació relacionada amb les activitats i els museus que hi participen es pot trobar a la web nadalalmuseu.com.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET