Ràdio Estel
ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
La Sagrada Família obre les portes per compartir l’esperit de Nadal
Fins al 6 de gener s’hi faran diversos tallers i activitats per a tots els públics
Redacció 10/12/2018

Per tal de compartir l’esperit de Nadal amb la ciutadania, durant els dissabtes i diumenges del 6 de desembre al 5 de gener la basílica de la Sagrada Família obrirà les seves portes per oferir tallers i activitats per a tots els públics.

D’entre totes les activitats, que es poden consultar a la pàgina web de la Sagrada Família (sagradafamilia.org) en destaca el Taller de Nadal, una visita guiada que mostrarà els detalls de la façana del Naixement de la basílica als nens i nenes de 6 a 12 anys i als seus acompanyants. Després de la visita, els infants podran participar en un taller de manualitats, on aprendran a elaborar un pessebre de pelfa.

D’altra banda, com cada any tots els que ho vulguin també podran gaudir del ja tradicional concert de Nadal, que aquest any es farà el 15 de desembre i anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i l’Escolania de Blauets de Mallorca del santuari de Lluc.

Il·luminació de la façana del Naixement

Seguint amb la tradició dels darrers anys, els dies 21, 22 i 23 de desembre s’il·luminarà la façana del Naixement i es farà un repàs dels diferents grups escultòrics a través d’una locució musicada. Aquesta proposta, feta per explicar als ciutadans les escenes de l’arribada del fill de Déu i la seva simbologia, començarà a les 19.30h i durarà fins a les 21h.  

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET