Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
El programa «Invulnerables» denuncia la pobresa infantil i aposta per la lluita des de la proximitat
La iniciativa, impulsada per Sor Lucía Caram, ha presentat el calendari per l’any 2019
Redacció 10/12/2018

El 4 de desembre, el restaurant 4Gats de Barcelona va acollir la presentació del calendari 2019 del programa Invulnerables, una iniciativa impulsada per Sor Lucía Caram creada per lluitar contra la pobresa infantil. La presentació va comptar amb la participació de la mateixa impulsora, que va estar acompanyada de Joan Carles Font, president de Mesoestetic, una empresa implicada amb el programa, i d’Àngel Peix, propietari del restaurant 4Gats, que va agrair que s’hagués escollit “aquest espai per presentar el somriure esperançador dels nens”.

Durant la presentació, Sor Lucía Caram va aprofitar per denunciar les “xifres de la vergonya”, que mostren que l’Estat espanyol té un dels percentatges més alts de menors i famílies que viuen en la pobresa i en situacions d’indignitat i prostració. Precisament, per revertir aquesta situació, l’activista va reafirmar el compromís del programa Invulnerables en la lluita contra la pobresa infantil des del Km 0, i va convidar els assistents a sumar-se a aquesta “causa noble que pot transformar la vida de les famílies”.

Després de desglossar el calendari de l’any 2019, l’acte també va servir per presentar una exposició de fotografies dels nens que en són beneficiaris, anomenada “Som-Riures”, que es pot visitar al mateix restaurant 4Gats, (C/ Montsió 3). La fotògrafa de l’exposició, Marta Clotet, va explicar que l’exposició romandrà oberta fins al dia 20 de desembre, i juntament amb Laura Gil, de l’Espai Caixa Francesc d’Assís de Manresa, va fer un recorregut per l’exposició, explicant les històries i les vivències de cadascun dels nens protagonistes del calendari.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET