Ràdio Estel
SOLIDARITAT 
El Nadal, moment de retrobament, ajut i solidaritat
Càritas diocesana de Tarragona fa una crida al compromís cap als més vulnerables
Macià Grau 14/12/2018

Aprofitant l’arribada del Nadal i l’alegria i la il·lusió que comporta, Càritas diocesana de Tarragona ha decidit enviar un missatge d’esperança a tota la societat, per recordar que també és un moment per retrobar-nos, ajudar, i comprometre’ns amb els altres. Per fer-ho, el seu director, Salvador Grané Terradas, ha redactat un comunicat per als mitjans de comunicació sota el títol “Un nou món és possible”, on explica tres històries reals de superació que animen a continuar amb el compromís amb els més vulnerables.

Com explica Grané a la missiva, “la tasca social de Càritas avui continua sent imprescindible per a moltes persones que no tenen feina, que pateixen solitud, i que no aconsegueixen el reconeixement dels seus drets fonamentals ni poden satisfer les seves necessitats bàsiques”. Per això el mateix director fa una crida a tothom a “posar-se en lloc dels altres perquè siguin feliços”, mitjançant el projecte solidari de Càritas.

Finalment, la carta també dona diversos consells que es poden seguir per formar part del compromís de l’entitat: realitzar donatius puntuals, consumir de manera responsable, ser voluntari per acompanyar persones o assessorar-les, o fer-se soci de Càritas col·laborant-hi de manera continuada.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET