Ràdio Estel
Avui es constitueix el Parlament andalus
PROGRAMES 
"El pacte de dretes a Andalusia és perque els andalusos han votat pel canvi"
A Andalusia hi haurà canvi de govern i Vox tindrà una cadira a la Mesa del Parlament gràcies a la irrupció de l'extrema dreta a la Junta d'Andalusia.
 27/12/2018

El canvi al parlament andalús ja és un fet. Dimecres passat el Partit Popular, Ciutadans i Vox van arribar a un acord que en principi ha de significar el canvi de govern socialista que fins ara hi havia a Andalusia, i que després de 36 anys és possible gràcies a l'extrema dreta. Al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel, Eduardo Narbaiza (periodista), ho ha afirmat "El pacte del PP, C'S I VOX serveix perquè Andalusia pugui canviar de govern després de 36 anys". Tot i que el canvi no s'ha materialitzat definitivament, l'extrema dreta de Vox, apareixerà a les institucions, i en aquest cas a la Mesa del Parlament on se li assignarà una cadira.

El periodista Eduardo Narbaiza, ha destacat "Que els Eros d'Andalusia han sigut una de les claus que expliquen el perquè dels vots cap a la dreta i especialment a Vox ". D'aquesta manera el líder del Partit Popular a Andalusia Juanma Moreno és el millor posicionat per ser president de la Junta, tot i que encara no està del tot decidit. Narbaiza, ha volgut treure ferro a què el PP estigui acusat per un jutge de banda criminal, i ho ha justificat "En la corrupció que s'ha anat produït a Andalusia al llarg d'aquests 36 anys"

 Els intents de Ciutadans de pactar un seient a la Mesa amb el grup parlamentari Endavant Andalusia han quedat estèrils i l'esquerre al parlament andalús anirà a l'oposició.

Esolta el programa AQUI  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET