Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
A uns cinquanta països hi ha persecució religiosa
Quim Cervera diu que hi ha un milió de persones al món que pateixen persecució religiosa
 17/01/2019

La persecució religiosa sempre ha sigut un fenomen que s'ha anat produint al llarg de tota la història de la humanitat.  " Actualment hi ha uns cinquanta països d'arreu del món en que se segueix assetjant, perseguint o inclús assassinant a persones per les seves creences religioses." Sha de tenir en compte que les religions han perseguit a altres religions i que dins mateix de les religions també s'ha perseguit ". Així mateix ho ha assegurat Quim Cervera que es responsable de la Comissió de Justícia i Pau i membre de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligios i un dels organitzadors de l'acte " Crsitians Perseguits", que es portarà a terme aquest dissabte a l'Arc de Triomf de Barcelona a partir de les dotze del migdia. A l'acte  " Es llegiran una sèrie de textos on es denunciaran les batudes religioses que hi ha pel  món i es llançaran globus amb el nom escrit dels països on es persegueix  per tenir una religió determinada.


 " L'acte de dissabte l'organitza el Centre Ecunèmic de Catalunya, Justícia i Pau  i altres entitats que volen donar a conèixer aquest problema que hi ha a escala mundial"

Al llarg del matí hem parlat amb Toni Picó que es advocat i ens ha valorat le setze detencions que va fer la policia nacional ahir a Girona i amb Carme Munté que es cap de redacció de la Revista Catalunya Cristiana que ens ha donat una pinzellada de l'últim setmanari.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET