Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Demanem acollir persones per tres mesos
Mari Carmen de la Fuente diu que la situació dels refugiats es innacceptable
Redacció 18/01/2019

La Fundació Migra Studium vol trobar cent famílies a la ciutat de Barcelona que acullin a persones refugiades que busquen asil a  l'estat espanyol i concretament a Catalunya. Mari Carmen de la Fuente directora de la Fundació Migra Studium n'ha parlat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel. " Els refugiats triguen sis mesos en saber si tindran asil i protecció  i la situació es innaceptable". " Aquestes persones tampoc tenen la possibilitat de treballar perque no tenen permís de treball, i nosaltres som una entitat de porta oberta  on la gent pot formar-se, i trobar assessoria legal. Des del Desembre del 2017  que es quan va néixer aquesta iniciativa, en el darrer any  hem rebut peticions de vint - i - una famílies. Per acullir persones refugiades  demanem que les famílies que acullin, poguin tenir una habitació, espai, i temps, per poguer atendre als refugiats.


Preguntada sobre quines son les macances institucionals per la gent que ve d'altres països amb necessitat d'asil, Mari Carmen de la Fuente ha dit: " Hi ha carències públiques però es complicat saber  qui té la competència sobre com es pot acullir."

Per últim la directora de la Fundació Migra Studium s'ha pronunciat sobre la situació del vaixell Open Arms i ha dit " que alimentar la dinàmica d'hostilitat de no acollida, a nosaltres no ens sembla bé, i la vida de les persones és el més important.

Al programa també s'ha parlat de la situació que es viu a Grècia després de la polèmica pel canvi de nom de Macedònia, i a l'acabar com cada divendres ha intervingut el professor de català de l'Institut Angeleta Ferrer de Sant Cugat, Daniel Ruiz Trillo, per aprendre català de forma amena i divertida.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET