Ràdio Estel
SOCIETAT 
Els vehicles de transport amb conductor sempre han existit
Luis Berbel diu que es necessària la regulació dels vehicles de transport amb conductor
Redacció 22/01/2019

S'arriba al cinqué dia de vaga de taxis i de vehicles amb transport amb conductor (vtcs), sense cap acord que satisfaci als dos col.lectius.Els taxistes es plantegen tallar l'Ap-7 amb França amb col.laboració els armilles grogues si no es troba una solució a una vaga que ja porta cinc dies i que està bloquejant part de la Gran via de Barcelona i l 'Avinguda Diagonal. Luis Berbel president dels Sindicats del Taxi (STAC), n'ha parlat als micròfons de Ràdio Estel: " Demanem que es compleixi la normativa vigent i no som cap monopoli ja que actualment hi ha unes divuit mil cinc centes llicències que competeixen entre elles".


 "Els Vtcs han existit sempre tot i que ara s'ha de regular el temps de la contractació, ja que sinó pujarà el preu dels Vtcs per la forta demanda que hi haurà i això provocarà greus conseqüencies al sector del taxi".Els taxistes estan disposats a fer més mobiltzacions si la situació no canvia i el comité de vaga ha establert uns horaris mínims pels serveis d'emergències com ara hospitals o persones necessitades.

l'Stac té previst reunir-se durant les properes hores amb la generalitat per intentar trobar una solució i desencallar un conflicte que ha generat una vaga de cinc dies fins a hores d'ara.

Al programa A Primera Hora també hem parlat del Brexit amb en Xavier Ferrer  president català del Consell Europeu i com cada setmana amb en Ferran Busquets que es el director d'Arrels Fundació que ajuda a les persones més vulnerables sota l'espai " ningú dormint al carrer".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET