Ràdio Estel
David
POLÍTICA 
"No veig massa factible que aprovem els pressupostos"
David Cid afirma que serà molt dificil aprovar els pressupostos de la Generalitat
 29/01/2019

"Seran dificils d'aprovar ja que no s'han produït avenços significatius i la Generalitat no es mou". Així ho ha afirmat David Cid, diputat al Parlament de Catalunya de la formació Catalunya En Comú Podem, també ha recordat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel que els Pressupostos Generals de l'Estat encara estan pendents d'aprovar-se, i "s'ha manifestat a favor d'aprovar-los perquè són bons per a Catalunya i són bons per a la gent"


Catalunya En Comú Podem és partidària "d'una reforma plurinacional de l'estat amb la resta de forces poítiques germanes, i pactar un referèndum d'autodeterminació amb el govern espanyol".

El diputat també s'ha referit a la Laia Ortiz, segona tinent d'alcalde de Barcelona, que diumenge va anunciar que deixava la política."Ha fet una feina excel.lent a l'Ajuntament de Barcelona i qui ho ha liderat ha sigut ella".

Atacs a la seu del Centre LGTBI de Barcelona
Al programa també s'ha parlat amb el president de l'Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, que ha destacat els fets i atacs a les oficines del Centre LGTBI al Carrer Comte de Borrell de Barcelona i que es va inaugurar el passat 19 de gener. Com és habitual els dimarts la Fundació Arrels en aquest cas amb Bea Fernández, membre de l'equip directiu, ens ha parlat una setmana més sobre les persones sense llar.

Si vols tornar a escoltar el nostre programa d'avui, fes un click AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET