Ràdio Estel
Els
POLÍTICA 
"Als liders independentistes se'ls demanaran penes molt elevades"
Judith Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borras, diu que el judici està ple d'irregularitats
Redacció 31/01/2019

"No es gens normal que no se sàpiga quin dia comença el judici. És un judici que encara no sabem si les nostres proves de defensa proposades han estat ecceptades.Tindrem molt pocs dies per preparar la defensa".Judith Gené, advocada de Joaquim Forn i Meritxell Borras, ha afirmat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, "que els presos porten molt de temps en presó preventiva per un eventual risc de fuga".És un judici molt greu i es demanaran penes molt elevades".


L'advocada també ha parlat de la presència d'observadors internacionals que hi haurà durant el judici."Són persones que acudeixen al judici per elles mateixes".Gené s'ha mostrat sorpresa que el fiscal demani les mateixes penes que demana VOX com a acusació particular, i diu que "això parla per sí sol de com de greu serà el judici".


Protestes arreu del territori pel mal estat dels Parcs de Bombers

Al programa també s'ha parlat amb Antonio del Rio, representant d'UGT dels Bombers a Catalunya sobre el tancament de parcs de bombers voluntaris, i de les seves conseqüencies ja que no es compleix amb les condicions des de 2009. Com cada dijous Carme Munté, cap de redacció de la revista Catalunya Cristiana, ens fà una pinzellada sobre els continguts del darrer número del setmanari.

Si esta interessat  en tornar a escoltar-ho, clicka AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET