Ràdio Estel
Un
CULTURA Foto: Jose
El musical “Godspell” arriba a Barcelona
El grup Hakuna Teatre presenta la figura d’un Jesucrist molt actual
Rosa 04/02/2019

El cap de setmana del 9 al 10 de febrer, al teatre La Salle Bonanova (Barcelona), el grup Hakuna Teatre estrena el musical Godspell.

 “La nostra aposta és presentar que Jesús continua viu ara i que és present a tot arreu”, explica a Catalunya Cristiana Núria de Bofarull, codirectora del musical.

 Godspell, el musical, va néixer als anys setanta i està basat en l’evangeli de sant Mateu. La darrera producció important que es va fer va ser a Brodway el 2012.

 Ara, de la mà de Hakuna Teatre, tenim l’oportunitat de gaudir d’aquest musical que ens presenta Jesús “d’una manera molt més fresca, que pot arribar a tothom. La gent jove pot veure’l més proper i descobrir que és viu i que s’adapta al temps que vivim”, assegura la codirectora del musical.

 Hakuna és un moviment cristià que va néixer a la Jornada Mundial de la Joventut de Rio de Janeiro. Es caracteritza per crear noves cançons de temàtica religiosa i té un profund carisma eucarístic. Ja ha editat tres discos i, davant l’èxit de les cançons, es va decidir a tenir presència en el món dels musicals cristians amb una obra feta amb molta professionalitat i atractiva per a tothom.

Segons Núria de Bofarull, “volem mostrar que en el món de l’espectacle també hi ha lloc per a musicals de temàtica religiosa, que es pot fer alguna cosa catòlica amb molt de carisma i empenta. Haurà valgut la pena si algú descobreix que el missatge principal de Jesucrist és l’amor i que això que es va dir fa 2.000 anys avui dia és tan nou com en aquell moment”.

Les entrades es poden adquirir a www.hagamosteatro.com.

 
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET