Ràdio Estel
CULTURA 
Vaig escriure la novel·la per ràbia i ira
Maribel Medina, autora del llibre " Sangre entre la hierba" novel·la sobre l'explotació sexual
Redacció 04/02/2019

Després dels èxits de Sangre de barro o de Sangre intocable, publicats tots a l'editorial Maeva arriba a les llibreries la novel·la que tanca la trilogía Sangre entre la hierba. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel s'ha parlat amb l'autora del llibre, Maribel Medina.


"la novel·la està basada en el tràfic de persones en l¡expolytació sexual i em va semblar que era millor tractar-lo en el gènere de novel·la negra. L'objectiu és que el lector quan acabi el llibre hagi après asobre l'esclavitud sexual i la prostitució. Espanya és el número u d'Europa en el negoci del sexe i quarta del món."

Aquesta història es basa en fets reals com el cas d'una familia argentina que perd la seva filla de setze anys. L'autora afirma que "Em va impactar molt i em vaig inspoirar en aquest fet.Molts premis no se'ls hi donen a dones escriptores, però això no vol dir que totes escriguin malament.Vull que la gent pateixi, dsifruti i aprengui perquè aquesta és la meva intenció".

Al programa també s'ha parlat dels noranta crims d'estat durant el franquisme amb Carles Vallejo president de l'Associació d'Expresos polítics del Franquisme, dels quals s'exigeixen responsabilitats civils, polítiques i penals, i amb Daniel Ruiz Trillo, professor de català, per aprendre coses i curiositats sobre la llengua catalana.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET