Ràdio Estel
BISBATS 
Mans Unides organitza 10 passejades solidàries a diversos pobles de Lleida
Tindran lloc el proper 7 d’abril, i serviran per recaptar fons per a un projecte solidari a l’Índia
Redacció 05/03/2019

Dins el marc del 60è aniversari de Mans Unides, el dilluns 4 de març la delegació de Lleida de Mans Unides va presentar una nova proposta per recaptar fons per a un projecte solidari a l'Índia. Aquesta iniciativa, com van explicar els organitzadors, consistirà en deu passejades que es faran el proper 7 d'abril a deu pobles diferents dins la província de Lleida, i es farà simultàniament a 40 ciutats més de l'Estat.

La presentació d'aquesta proposta va anar a càrrec de Francesc Piqué, voluntari de Mans Unides, i de Rosa Pla, presidenta de l'entitat a Lleida. El primer va ser l'encarregat d'explicar que les inscripcions per participar-hi es podran fer a la pàgina web a partir dels propers dies. Per la seva banda, Rosa Pla va aprofitar per exposar que els beneficis es destinaran principalment a fomentar microcrèdits per a projectes agrícoles, entre altres iniciatives.

Les passejades tindran lloc a Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET