Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"la novel·la és una crítica a la societat actual"
Vanessa Montfort, autora del llibre, "el sueño de la crisálida", posa en dubte el funcionament de la societat actual
Redacció 19/03/2019

Després de l'èxit de mujeres que compran flores, l'escriptora Vanessa Montfort torna amb una esperadissima novel·la que tracta d'una amistat entre dues dones. Els seus camins no estan destinats a creuar-se però la seva trobada i la seva rebeldia els canvia les seves vides per sempre. Les protagonistes es rebel·len contra una societat que és ràpida i no deixa temps per escoltar, per sentir la vida en plena emoció. Cap de les dues no ha pogut ni tan sols observar com surt el sol per culpa de les seves obligacions professionals.


Al programa A Primera Hora n'hem parlat amb la seva autora, Vanessa Montfort."No és una cítica a la tecnologia, però si a la societat de la rapidesa, de la immediatesa, del no viure el ple sentit de la vida, de l'estrès a què ens trobem tots nosaltres en el nostre dia a dia que fa que acabem tenint problemes de salut com l'insomni o altres malalties cròniques que ens fan viure malament, per la mala qualitat de vida i per l'estrès que portem".

El sueño de la crisálida arriba a les llibreries.El llibre és del gènere ficció, editat per Plaza & Janés, i s'espera que sigui un èxit de vendes.

Un repàs als darrers atemptats

Al programa també s'ha parlat dels atemptats a Nova Zelanda i de l'atac a la ciutat holandesa d'Utrech, on un home armat de nacionalitat turca va disparar a l'interior d'un tranvia i va provocar la mort de tres persones i en va ferir cinc més, i ho hem fet amb Francisco Villacampa, expert en jihadisme. Amb Silvia Torralba, membre de l'Àrea de Comunicació de la fundació Arrels hem parlat de les persones que viuen sense llar.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET