Ràdio Estel
Imatge de la casa abans de la reforma.
ACCIÓ SOCIAL 
Càritas diocesana de Barcelona obre una nova casa d’acollida a Sants
El centre s’inaugurarà el diumenge 24 de març, rebrà el nom de “Mossèn Pere Oliveras Lapostolet” i tindrà capacitat per acollir fins a setze persones
Redacció 22/03/2019

El proper diumenge 24 de març, la Parròquia de Santa Maria de Sants (Plaça de Bonet i Muixí, 5) acollirà l'acte d'inauguració d'una nova casa d'acollida de Càritas diocesana de Barcelona. El centre, que rebrà el nom de "Mossèn Pere Oliveras Lapostolet", servirà per acollir a setze persones, que se sumaran a les 1.351 places actuals que Càritas té en el conjunt de la diòcesi.

La inauguració de la casa començarà a les 13h i serà presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i president de Càritas de Barcelona. A més, durant l'acte també intervindran Mn. Josep Lluís Socias, rector de la Parròquia de Santa Maria de Sants, M. Montserrat Vime, membre de la comunitat de mossèn Pere i autora del llibre Mossèn Pere. Aproximació a la seva figura, i Salvador Busquets, director de Càritas de Barcelona. 

Com ha explicat la mateixa entitat, la decisió d'obrir una nova casa d'acollida a Sants es va prendre per "donar resposta a la situació d'emergència habitacional que es viu a la diòcesi de Barcelona", i ajudarà a les persones que viuen dificultats relacionades amb l'exclusió residencial.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET