Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Falta molt suport de l'administració cap a les persones amb discapacitat intel·lectual"
Anna Castany, psicòloga de Tallers Guinardó i membre de la Federació de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual o del Desenvolupament i les seves Famílies a Catalunya, afirma que la situació d'aquest col·lectiu ha de millorar molt
Redacció 28/03/2019


DINCAT, és una federació que coordina, representa i defensa els interessos de prop de 300 entitats socials que treballen conjuntament per oferir serveis i suports que potencien l'autonomia de la persona i que garanteixen la seva plena inclusió a la societat en totes les etapes vitals i en tots els àmbits. Per al proper dissabte 30 de març, sota el lema "Tenim Drets" hi ha convocada una manifestació a la plaça de Catalunya de Barcelona per demanar millores de finançament des de les administracions públiques i a l'hora defensar uns drets adquirits per aquest col·lectiu darrerament. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel n'hem parlat amb la psicòloga de Tallers Guinardó i membre de la federació DINCAT. "Demanem que des de l'administració pública es destini un millor finançament a aquestes entitats perquè hem patit moltes retallades sobretot en els últims deu anys. Volem sortir al carrer perquè se'ns escolti. Perquè aquestes persones han de tenir uns drets com el dret al treball, dret a l'habitatge, així com cobrir plaçes vacants de molts llocs de treball de persones incapacitades que no s'han cobert".

DINCAT té previst fer més concentracions si no rep les ajudes que hi ha establertes i aprovades per les diverses entitats que defensen aquestes persones. Per això el proper dissabte es manifestarà al centre de la capital de Catalunya en un acte que donarà el tret de sortida a les 10.30h amb l'el·laboració de pancartes i d'altres activitats. A partir de les 11.30h començarà l'acte reivindicatiu amb la lectura de diferents manifestos.

Catalunya Cristiana i un repàs al judici del procés sobiranista

Al programa també s'ha parlat de la 23ena sessió del judici contra els líders independentistes, amb Maria Josep Feliu, magistrada de la Secció Penal 22 de l'Audiència Provincial de Barcelona. Amb Carme Munté s'ha fet una ullada a la darrera publicació setmanal de la revista Catalunya Cristiana.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET