Ràdio Estel
Remei Gómez, candidata al Senat per "Convergents" als estudis de Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Remei Gómez: “Ara més que mai, toca fer política"
L’empresària catalana és la candidata al Senat de Convergents, la nova formació que vol recuperar l’espai electoral de Convergència i Unió
 04/04/2019


Avui al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de les eleccions al Senat, que també se celebren aquest 28 d’abril. N’hem conversat amb Remei Gómez candidata a la cambra alta per Convergents.

Convergents es presenta com un partit sobiranista de centre ampli que ha nascut per representar la majoria catalana. Segons Remei Gómez “Convergents és un partit basat en l’humanisme. Els democristians tenen un paper molt important dintre del partit, els liberals també, i una part de la formació també és progressista”. La formació política és un partit fundat per un històric com és Germà Gordó.

D’altra banda, Convergents es qualifiquen com una força que vol obrir ponts al diàleg. “Catalunya no pot continuar amb aquesta confrontació amb Espanya. Ara més que mai, toca fer política. I, la política és l’art de negociar, de dialogar, de confrontar idees i el que no podem fer és tancar fronteres, com s’ha fet fins ara pels dos extrems”, ha dit Remei Gómez.  

 La candidata de Convergents al Senat també ha parlat del paper que ha de tenir la cambra alta. En aquest sentit ha afirmat que “el Senat s’ha de reformar. És fonamental que es reformi el Senat perquè ha de ser una cambra territorial, on totes les regions tinguin un espai per poder debatre els seus problemes i interessos”.  

Convergents també es presenta en aquestes eleccions al Congrés amb la candidata Silvia Requena, advocada i professora de Dret. I, a les municipals es presenten en una quarantena de municipis. A Barcelona amb Teresa Pitarch.

L'actualitat és part important

Com cada dijous l'equip d'Àgora Judicial ens apropa les novetats del judici del Procés i avui ha estat el torn del portaveu de l'associació Xavier Gonzalez. A més em descobert les novetats del darrer número de la revista "Catalunya Cristiana" amb la seva cap de redacció Carme Muntè.

Si vols tornar a escoltar el programa pots fer-ho AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET