Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
La parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus organitza la 22a edició del Sopar-concert solidari
L’acte serà presentat pel periodista Xavier Graset, i comptarà amb la participació de l’ONG Reus Refugi
Redacció 05/04/2019

El proper dissabte 6 d’abril, a les 20h, la Parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus acollirà la 22a edició del Sopar-concert solidari que organitza cada any el grup Pont de Solidaritat per recaptar fons per a projectes i causes solidàries.

Aquesta iniciativa, que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, està promoguda pel rector de la parròquia, Mn. Ignasi Olivé, que ha explicat que el sopar d’aquest any servirà per “programar un conjunt d’activitats que pretenen motivar i sensibilitzar sobre els motius i les situacions que passen les persones que han de sortir dels seus països, i en què i com els podem fer costat ara que són aquí i viuen amb nosaltres”. Amb aquesta intenció, el periodista Xavier Graset presentarà una gran varietat d’activitats que es faran durant la vetllada, entre les quals hi hauràn testimonis personals, projeccions, poemes i música.

L’entrada-donatiu és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants, i els tiquets es poden sol·licitar trucant al tel. 977 75 64 15

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET