Ràdio Estel
ESCOLES 
Eduard Pini, reelegit com a provincial de l’Escola Pia de Catalunya
Ocuparà el càrrec durant els propers quatre anys, i l’acompanyaran com a assistents Josep Maria Canet, Isidre Carbonell, Víctor Filella i Jordi Vilà
Redacció 08/04/2019

En el marc del 65è capítol provincial de l'Escola Pia de Catalunya, que se celebra aquests dies al centre de Sarrià i durarà fins al dissabte 13 d'abril, les entitats que formen part de l'Escola Pia de Catalunya han decidit reelegir Eduard Pini com a provincial de l'entitat. D'aquesta manera, el professor i teòleg ocuparà el càrrec durant quatre anys més, després del primer quadrienni en el qual va arribar prenent el relleu de Jaume Pallarolas.

Com ha explicat l'orde en un comunicat, el mateix capítol escolapi també ha nomenat els assistents de Pini, que l'acompanyaran durant el mandat: Josep Maria Canet, en l'apartat del Patrimoni; Víctor Filella, en el de les Persones; Isidre Carbonell, en el de l'Acollida i l'Acompanyament social, i Jordi Vilà, com a assistent del Laïcat.

Eduard Pini, una referència per les escoles de l'Escola Pia de Catalunya
Nascut a Palma de Mallorca el 1996, Eduard Pini va estudiar a l'Escola Pia de Sabadell i es va ordenar com a sacerdot el 1987. A partir d'aquell moment es va interessar per la docència, i va estar lligat a diversos casals i entitats de lleure fins que va començar a treballar a l'Escola Pia de Sabadell i de Granollers.
L'any 2002 es va traslladar a Guanaboca (Cuba), on va ser formador i professor al Seminari de l'Havana i va exercir també com a director del Centre Educatiu Espanyol de la mateixa ciutat. El 2012 va decidir tornar a Barcelona per ser l'assistent provincial i vicari provincial de l'Escola Pia de Catalunya, fet que el va convertir en una referència per a les escoles de l'entitat.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET