Ràdio Estel
Laia Garrido (Ciutadans), aquest divendres durant el col·loqui amb Salvador Aragonés en 'El Mirador' a Ràdio Estel
SOCIETAT 
"L'aproximació de Ciutadans al PP és per Pedro Sánchez"
La candidata taronja Laia Garrido acusa el líder socialista de no complir "ni amb les eleccions immediates ni amb la unitat d'Espanya"
@IgnasiMiranda 12/04/2019

El programa El Mirador de l'actualitat ha anaitzat aquest divendres l'inici de la campanya electoral per a les eleccions generals del 28 d'abril. Ha estat el primer col·loqui d'aquesta cursa, en què parlem amb representants de les forces polítiques que van aconseguir representació des de Catalunya en els darrers comicis, els del juny de 2016. Laia Garrido, número 6 de Ciutadans per Barcelona en aquests comicis, ha explicat alguns dels principals punts del programa que presenta la formació taronja. Ha assegurat que el partit "vol portar al Congrés dels Diputats l'èxit assolit a Catalunya en les últimes eleccions autonòmiques". Tot i que ha reconegut que les enquestes no són bones per a Ciutadans, ha aclarit que "no són tan fiables com abans, com es va veure a Andalusia", i ha reivindicat "parlar amb els ciutadans dels seus problemes i les seves prioritats".

La candidata ha destacat que "allò que és fonamental en aquestes eleccions és tenir en compte la situació actual d'Espanya, marcada per molts anys de crisi i amb problemes sense resoldre". En aquesta línia, ha concretat que el partit d'Albert Rivera "es preocupa per les famílies, pels emprenedors que volen començar a impulsar projectes econòmics a Espanya i també pels treballadors, amb gran varietat de propostes". En un altre moment, Garrido ha dit que "l'aproximació al PP té a veure amb la figura de Pedro Sánchez més que no pas pels temes econòmics". Ha descartat qualsevol pacte amb l'actual president del govern espanyol i líder del PSOE. "Va dir que convocaria eleccions immediatament i no ho va fer, i va defensar la unitat d'Espanya però després va negociar a porta tancada amb els partits independentistes", ha explicat.

La número 6 de Ciutadans per Barcelona ha comentat que "una de les qüestions clau per afrontar el tema de Catalunya és tenir present que els ciutadans, quan es lleven al matí, es preocupen per pagar les factures, tenir una feina, no patir llargues llistes per a la sanitat i altres problemes". Sobre l'article 155, ha aclarit que "no pot ser que el govern de Catalunya de Quim Torra faci el que vulgui amb els diners de tots, que practiqui l'adoctrinament a les escoles públiques o imposin un ideari a través dels mitjans audiovisuals públics". Ha participat també en el col·loqui el periodista Salvador Aragonés, que ha destapat en algun moment "la manca de definició ideològica de Ciutadans en alguns temes", sobretot econòmics, d'educació i de qüestions relacionades amb la defensa de la vida.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 12 d'abril.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET