Ràdio Estel
Irene Pardo ha defensat el programa del PP en un moment que, segons ha reconegut, és políticament difícil
SOCIETAT 
"Volem aplicar el 155 perquè no hi ha normalitat a Catalunya"
Irene Pardo, número 3 del PP per Barcelona, en conversa amb Guillem Pursals, acusa el PSOE d'anar "amb els qui animen a la violència"
@IgnasiMiranda 15/04/2019

El programa 'El Mirador de l'actualitat' ha viscut aquest dilluns el segon dels nostres col·loquis electorals amb els diferents partits polítics, aquesta vegada amb Irene Pardo, candidata número 3 per Barcelona del Partit Popular i també presidenta de Noves Generacions del PP a Catalunya. S'ha sumat al programa el nostre col·laborador Guillem Pursals, politòleg i màster en Seguretat. Pardo ha destacat que el PP "es presenta a unes eleccions on s'elegeix entre dues opcions: o un Partit Socialista de la mà de les forces independentistes que animen a la violència, tant al País Basc com a Catalunya, o una alternativa per recuperar la convivència i la democràcia, amb un Partit Popular que lidera el bloc de centredreta sobre un grup de dues formacions més". En aquesta línia, ha afegit que Pablo Casado, amb el seu projecte, "és l'únic que té les garanties per fer front a Pedro Sánchez i treure'l de la Moncloa, amb la qual cosa s'evitarà que es torni a pactar amb els qui volen trencar a Espanya per la via de la ruptura i la il·legalitat". Sobre Cayetana Álvarez de Toledo, la número 3, Irene Pardo, ha assegurat que "és la millor preparada de tot el panorama de candidatures, i defensa la llibertat, la neutralitat dels mitjans públics i la possibilitat de donar una conferència a la universitat".

En un altre moment, la candidata dels populars ha assegurat que "el PP pensa aplicar, si cal, l'article 155 però no pas com un càstig sinó per tornar a donar als catalans l'autonomia, sense institucions ideològiques". Igualment ha conclòs que ara "no hi ha normalitat a Catalunya, on tenim un president de la Generalitat que va per la via de trencar Espanya i segueix per aquesta via, sense afluixar". Irene Pardo ha admès que la seva formació "no estava prou preparat per afrontar unes eleccions immediates després del complex procés de primàries, seguit per primera vegada, cosa que va provocar una fragmentació temporal pels suports al candidat". Finament la també presidenta de Noves Generacions ha assegurat que Pablo Casado governarà si suma amb Ciutadans i Vox. Pursals, per la seva banda, ha destacat que, "en aquestes eleccions, hi ha molt en joc, amb un Partit Popular nou després d'haver plantejat molts temes en la seva darrera convenció". En canvi, curiosament, ha recordat que, tot i que els populars demanaven eleccions immediatament, "la convocatòria per al 28 d'abril ha agafat el PP amb el peu canviat, com també Ciutadans i Podem". Finalment ha apuntat que "Vox pot treure molts vots precisament perquè s'està parlant molt de Catalunya".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 14 d'abril.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET