Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Jordi Graupera (Barcelona és Capital): “Hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona”
L’alcadable de Barcelona és Capital ha visitat l’estudi de Ràdio Estel per parlar del seu projecte polític per Barcelona
 15/05/2019


El filòsof Jordi Graupera es presenta “com un candidat pluralista, gent que enten que perquè una solució sigui tradicionalment d’esquerres, això no vol dir que totes les solucions hagin de ser d’esquerres, i viceversa”. Pel que fa a temes importants per a la capital catalana, Graupera ha afirmat que “Barcelona porta molts anys de retard en temes crucials, i aquesta serà una de les coses que des de Barcelona és Capital estem intentant revertir”, ha dit Graupera. A més, preguntat per la seva candidatura independentista el polític barceloní ha dit que “hauríem de posar l’independentisme al servei de Barcelona” i que ofereix als no independentistes “que se’ls hi digui la veritat”.


Jordi Graupera també ha assegurat que “nosaltres no tractarem la gent amb condescendència. Barcelona i Madrid haurien de competir  mirant-se als ulls pel lideratge.” 

Un altre dels temes controvertits són els manters. En aquest sentit, el candidat de Barcelona és Capital ha afirmat que “els manters són una bona notícia per a Barcelona. Ens volen dir que viuen del comerç i és la part més decent de les alternatives que tenen la gent d’origen senegalès.

Pots tornar a escoltar el programa d'avui AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET