Ràdio Estel
Josep Bou, aquest matí a Ràdio Estel durant el programa 'A primera hora'
RÀDIO ESTEL 
Josep Bou: “Barcelona ha de ser una ciutat de tots i per a tots”
El candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona ha explicat a Ràdio Estel el seu pla de govern si guanya les eleccions d’aquest diumenge
Redacció 24/05/2019

Les enquestes no li són favorables a Josep Bou. Els darrers estudis el deixen fora de l’Ajuntament de Barcelona. Avui el candidat del PP a Barcelona ha visitat el programa A Primera Hora de Ràdio Estel per parlar del seu pla de govern municipal. Primer de tot, Josep Bou ha destacat que “Barcelona ha de ser una ciutat de tots i per a tots, no una capital de cap república, ni punta de llança de l’independentisme”. Segons Bou, “la política ha de tenir un nord. No es serveix la ciutadania, si des del govern de Catalunya s’insta a separar i dividir provocant una desconnexió de les lleis. Això es crispar”.

En declaracions a Ràdio Estel, Josep Bou ha explicat com Pablo Casado li va proposar que formés part de l’equip dels populars a Catalunya. “En un acte del PP, em van comentar gent del partit que Casado volia parlar amb mi perquè estava preocupat per la situació complexa que vivia Barcelona. D’altra banda, Miquel Iceta del PSC també va parlar amb mi, tot i que a ell li hauria dit que no, si m’hagués proposat formar part del PSC”.

El principal problema que té Barcelona és la inseguretat”, ha dit Bou. En aquest sentit, el candidat del PP remarca que aquesta sensació patent en els barcelonins taca la imatge internacional de la capital catalana. “Jo m’he entrevistat amb gairebé tots els responsables dels sindicats de la Guàrdia Urbana i estan molt preocupats perquè no tenen l’ajut necessari de l’Ajuntament”, ha afirmat contundent Bou.

En aquesta campanya Josep Bou també ha proposat canviar els noms d’alguns carrers o places de Barcelona “per noms de consens, que no sigui canviar els teus pels meus”.  Noms com ara el de Montserrat Caballé, Joan Antoni Samaranch o Freddy Mercury són algunes de les seves alternatives per substituir, per exemple, el nom de la plaça Francesc Macià. 

Pel que fa al tema de la immigració, el candidat del PP creu “que Europa ha d’ajudar els immigrants en el seu país d’origen i que no es juguin la vida al mar”. A més, Josep Bou ha dit que el primer que s’ha de fer es crear un cens “per saber qui són, on viuen, com viuen, i què ingressen”. En referència als nouvinguts, Bou diu que “ell no és partidari de cap de les maneres de fer-los marxar”. 

Sobre el conflicte entre els taxis i VTC, Bou creu que la solució passa pel diàleg: “La senyora Colau hauria de convocar les dues parts per parlar-hi. Perquè els taxis han de tenir en compte que el futur passa per la competència”.

D’altra banda, Bou avui també ha parlat d’història. El candidat del PP per Barcelona ha afirmat que “Espanya va tenir un enfrontament fratricida, en què Lluís Companys va tenir part de culpa perquè va fer un cop d’Estat l’any 1934, i en onze hores el resultat va ser de 46 morts. Durant la Segona Guerra Mundial va haver-hi més de 30 milions de morts”. En aquest sentit, Josep Bou ha assegurat que hem d’assumir el passat i ha posat en dubte que Espanya sigui el segon país del món amb més desapareguts en una guerra afirmant que va morir més gent a les guerres mundials.

Pots escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET