Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Un antic executiu d'empreses multinacionals es fa monjo de Montserrat
Pau Valls serà consagrat a la comunitat benedictina el proper diumenge 9 de juny
Redacció 05/06/2019

El proper diumenge 9 de juny a les 11h, durant la missa conventual de Montserrat, el G. Pau Valls, de 57 anys, serà consagrat monjo de la comunitat benedictina pel P. abat i la professió solemne. Així ho ha expressat la mateixa comunitat, que ha explicat que l'acollirà després de la "conversió guaridora" que el va portar a "escoltar la crida de Déu" i a deixar-ho tot "per seguir el camí assenyalat pel seu Fill Jesús, el Crist".

D'executiu d'una multinacional a monjo de Montserrat

El G. Pau (David) Valls i Gonzálvez va néixer a Barcelona el 20 de gener de 1962. Estudiant de Filosofia a la Universitat de Barcelona, en la seva juventut va anar abandonant les creences religioses que havia adquirit a l'escola marista, i va acabar integrant-se en una vida professional llunyana al món intel·lectual i cultural.

A partir d'aquest moment, el G. Pau va començar una etapa que va estar marcada pel seu èxit professional com a executiu en dues multinacionals de renom. El creixement econòmic però, no es veia correspost en el creixement personal, i això el va fer patir una crisi vital que el va portar a viure una "conversió guaridora" a l'hostatgeria del monestir de Montserrat. D'aquesta manera, de la mà d'una persona que el va ajudar a trobar la tranquil·litat que li demanava l'esperit, i va decidir que entraria a la comunitat de monjos de Montserrat, per viure-hi "humilment i obedient sota la Regla de Sant Benet, tot maldant perquè la resta de la meva vida sigui una veritable acció de gràcies, testimoni i lloa constant de la misericòrdia de Déu Nostre Senyor", com ell mateix ha confessat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET