Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
La Llibreria Claret pateix una inundació
Una desena part dels llibres ha quedat malmesa
Redacció 05/06/2019

Si divendres o dissabte passat vau anar a la Llibreria Claret de Barcelona, possiblement us la vau trobar tancada. Una fuita d’aigua, durant la nit de divendres passat va inundar la botiga de llibres del carrer Roger de Llúria de la capital catalana. Com ha explicat el cap de Religió de la llibreria, Josep Maria Alantà, al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, s’està investigant la causa de la fuita d’aigua. Alentà ha destacat que “tot apunta que la mateixa pressió de l’aigua” va fer que es rebentés una canonada del lavabo de la planta del primer pis. L’avaria va amarar d’aigua tota la planta i va baixar per les escales fins a arribar a la planta baixa”, ha dit Alentà.

Segons Alentà, “el sector més afectat de la llibreria ha estat el dels llibres de religió”. Entre aquests, hi havia llibres sobre la vida de religiosos, d’espiritualitat jesuítica, franciscana i carmelita, la part de catequesi i tota la història de l’Església. “Això representa una desena part de la llibreria”, ha afirmat Alentà. Malgrat tot, el llibreter ha explicat que “la part central de la llibreria no ha quedat malmesa”. Aquest dilluns, la Claret va obrir de nou les seves portes. 

D’altra banda, aquest matí al programa A Primera Hora també hem parlat amb el politòleg Xavier Torrens de la decisió del Tribunal Suprem de paralitzar l’exhumació de Franco del Valle de los Caídos.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET