Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
L'aplicació de la Litúrgia de les Hores en català del CPL inclourà també les lectures de missa
S'hi podrà accedir amb la nova actualització de manera gratuïta i estaran adaptades segons la diòcesi on es trobin els usuaris
Redacció 27/06/2019

L'aplicació per a mòbils i tauletes que va crear fa dos anys el Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) per oferir la Litúrgia de les Hores en català inclourà a partir d'ara també les lectures de missa. Així ho ha fet saber el mateix CPL a través d'un comunicat, en el qual explica que ha fet una nova actualització que permetrà als usuaris tenir accés a les lectures tant de la missa dels dies feiners, com a les de la missa dominical.

Aquest servei, que es pot trobar per al sistema Android i iOS, seguirà sent gratuït i, de la mateixa manera que la Litúrgia de les Hores, estarà adpatat a la diòcesi on es trobi l'usuari. Com ha exposat el CPL, l'aplicació "vol contribuir que cada fidel i comunitat accedeixi d'una manera més fàcil a la riquesa de la pregària cristiana i de la Paraula de Déu".

Les persones que ja tinguin l'aplicació i vulguin consultar les lectures només han d'actualitzar-la, i així podran tenir accés a les lectures, al salm i l'Evangeli de la missa de cada dia.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET