Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
El govern català assegura que “no es tallarà la llum a ningú”
Francesc Iglesias, secretari general de la Conselleria de Treball d’Afers Socials i Família, afirma a Ràdio Estel que Endesa no pot amenaçar de tallar la llum a famílies vulnerables perquè “és un acte contrari a la llei”.
 04/09/2019

Aquest dilluns el govern català s’ha reunit amb representants de les quatre diputacions, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com amb l’Aliança contra la Pobresa Energètica (API) i la Mesa del Tercer Sector per tal de trobar una solució a l’amenaça feta per Endesa de tallar la llum a les famílies que no puguin pagar-ne la factura. 

Endesa no pot executar aquesta amenaça perquè és un acte contrari a la llei”, ha garantit Francesc Iglesias, secretari general de la Conselleria de Treball d’Afers Socials i Família, en declaracions al programa A Primera Hora. Ha afegit que “la Generalitat ha destinat, des del 2015, 26,6 milions d’euros en ajudes d’urgència per evitar 63.000 talls a famílies vulnerables”. 

Si vols escoltar l’entrevista pots clicar AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET