Ràdio Estel
PROGRAMES 
Ràdio Estel ha engegat nova temporada del Plusvàlua Dones
El primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat
Redacció 25/09/2019

“Plusvàlua Dones” el primer i únic programa de ràdio a Catalunya i Andorra amb temàtica de dona per tota la societat, creat i dirigit per Mireia del Pozo, comença la seva 4a temporada.

El programa acabava la 3a temporada amb 12 reconeixements per la seva gran tasca social, posant de manifest la visió precursora i estratègica de Del Pozo, l’alta qualitat dels continguts del programa i de les seves participants i el to respectuós i equilibrat del mateix.

Des del dijous dia 12 de setembre a les 9’00h, Mireia del Pozo i el seu equip de Conselleres han tornat per oferir-nos una quarta temporada del “Plusvàlua Dones“ on seguiràn obrint camí i teixint aliances perquè tots i totes, homes i dones, avancem junts agafats de les mans cap a un mòn millor, amb més equitat i igualtat d’oportunitats.

A l’equip de Conselleres (Mercè Blanco, Beth Borés, Olga Ortiz, Anna Plans i M. Eugènia Pons de Gironella) se li suma el gran equip de tertulianes, que cada temporada creix amb alguna incorporació estelar (l’any passat amb Aisha Miró i Neus Pociello).
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET