Ràdio Estel
Més de 37 milions d'espanyols, entre ells uns 5,6 milions de catalans, han estat cridats a votar aquest 10-N
POLÍTICA 
Programa especial de les eleccions a Ràdio Estel
A les 20.00 hores, informatiu especial; i a partir de les 21.00, analisi i dades amb Arcadi Oliveres, Toni Picó i Guillem Pursals
@IgnasiMiranda 10/11/2019

Ràdio Estel ofereix aquest diumenge al vespre un programa especial per informar sobre les eleccions generals. A les 20.00 hores, oferirem un informatiu que, en 10 minuts, repassarà les principals dades dels sondejos a peu d'urna i recollirà un resum general de tota la jornada. Les valoracions dels principals dirigents polítics, des de Catalunya i en l'àmbit estatal, les dades parcials de participació i les possibles incidències formaran part d'aquestes notícies.

Després, a partir de les 21.00, el programa serà ja continuat fins que es conegui l'escrutini, com a mínim fins a les 23.00 hores. Anirem analitzant les dades parcials ja oficials i les primeres valoracions, combinant resums informatius, novetats d'última hora i anàlisi en un col·loqui en què ens acompanyen l'economista i activista Arcadi Oliveres, l'advocat Toni Picó i el politòleg i màster en Seguretat Guillem Pursals. La nit electoral és notícia, per tant, aquest diumenge a Ràdio Estel.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET