Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Ràdio Estel t'acompanya amb un particular so de Nadal
Lo Misteri de Nadal, El Messies de Händel i la Missa del Gall des de Montserrat són un dels ingredients fonamentals en la programació especial
@IgnasiMiranda 24/12/2019


Nadal és també un esdeveniment radiofònic. Així volem transmetre el misteri de Déu que baixa i es fa un de nosaltres, buscant senzillesa i expressions artístiques. Entre el 24 de desembre al vespre i el 25 a la nit, compartim diferents propostes. La vigília de Nadal, emetem a les 20 h Lo misteri de Nadal, música teatralitzada de la mà de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. A les 21 h, arriba El Messies de Händel i, a les 22.30 h, El poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. La nit es completa amb la Missa del Gall des de Montserrat, a partir de les 23.30 h.

El 25 de desembre, Montserrat ambienta amb música i Laudes tot un matí que es completa amb la Missa de Nadal des de la mateixa basílica de Santa Maria. La tarda i el vespre afegeixen varietat, amb les Vespres de Montserrat (18 h), El Pessebre de Pau Casals (19 h) i una selecció de Clàssics de Nadal amb Marina Rossell a les 21 h. Completem la programació de nit a les 22 h amb Nadales al món i a les 23 h amb Nadal flamenc, una selecció de cançons populars d’Andalusia presentada per David García.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET