Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Estats Units i l’Iran segueixen sense donar-se treva i continuen desafiant-se
Jordi Palou-Loverdos, expert en conflictes internacionals i director de la Fundació Carta per la Pau dirigida a l’ONU, diu que es tracta d’una “situació complexa que ve de lluny i que te a veure amb l’equilibri de forces al Pròxim Orient i enllaçat amb l’atac a les torres bessones del 2001 o la invasió d’Afganistan i el relat fals de les armes de destrucció massiva”.
 08/01/2020


Aquest dimecres a Ràdio Estel hem parlat del conflicte que ha esclatat entre els dos països després de l’atac nord-americà que va acabar amb la vida de Qasem Soleimani la setmana passada. Per què s’ha iniciat un conflicte com aquest? Quines en poden ser les conseqüències? 

En declaracions al programa A Primera Hora, l’expert en conflictes internacionals,Jordi Palou-Loverdos, ha afirmat que “una cosa és l’assassinat d’un líder indiscutible del règim iranià i l’altra és l’aprofitament que està fent el règim per visibilitzar que no ha estat únicament un atac a un militar sinó a tot un país. Israel pot arribar ser-ne víctima ja que és un aliat dels Estats Units”, a assegurat Palou-Loverdos. 

Avui també, al programa A Primera Hora, el politòleg Xavier Torrens ha analitzat el segon debat d’investidura d’aquest dimarts, que per majoria simple ha donat com a resultat la coalició de govern entre PSOE i Unides Podem. 

Torna a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET