Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
“Si no fos per la gent del carrer, nosaltres no ho aguantaríem”
Montse Bassa, diputada d’Esquerra al Congrés, ha parlat a Ràdio Estel de la seva intervenció a la cambra baixa
 09/01/2020


Una de les intervencions més destacades en el segon debat d’investidura d’aquest dimarts, va ser la de la diputada d’ERC al Congrés dels Diputats, Montse Bassa. En declaracions a Ràdio Estel, la germana de Dolors Bassa ha explicat quina era la seva intenció al Congrés dels Diputats quan va afirmar que la governabilitat d’Espanya li importava un rave. “Sabia que aquesta frase crearia controvèrsia però volia expressar-ho perquè quedés molt clar que allà no anem a arreglar Espanya, anem a arreglar Catalunya”. Alhora però, també ha demanat “molta empatia sense línies vermelles per a la taula de negociació” amb el govern de l’Estat.

L’exconsellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa porta 689 dies a la presó. La diputada d’ERC ha volgut agrair el suport de la gent que els fa costat en “aquests moments de patiment”. Segons Montse Bassa “si no fos per la gent del carrer, nosaltres no ho aguantaríem”, tot i això, ha assegurat que “la Dolors està forta intentant aguantar aquesta injustícia amb el cap ben alt”.

També en declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, Pere Micaló director de SIERC, el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya ha afirmat que el primer acord que volen dur a terme el govern de coalició entre el Partit Socialista i Unides Podem sobre l’assignatura de religió “no satisfà cap de les dues parts”. Segons el text, la matèria de religió serà voluntària, no hi haurà cap matèria alternativa i no farà mitjana per entrar a la universitat.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET