Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Comença la Marató de Donants de Sang de Catalunya
Es tracta de la campanya de donació més important de l'any
 10/01/2020


La Marató de Donants de Sang de Catalunya comença aquest divendres 10 de gener i s'allargarà fins al dia 17 als principals hospitals catalans. L'objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies per arribar als nivells òptims de reserves després de les festes de Nadal, quan les donacions baixen un 25% respecte dels altres mesos de l'any. En declaracions al programa A Primera Hora, el director assistencial del banc de sang, Lluís Puig, ha recordat que “pot donar sang qualsevol persona d’entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos i gaudeixi de bona salut”.  Desembre i gener, així com agost, són els mesos més crítics en les donacions de sang. Per aquest motiu, Lluís Puig ha animat la població catalana a donar sang “perquè aquest gest permet que altres persones visquin”.  

Una de les principals novetats de la Marató de Donants de Sang d’aquest any és el servei de Whatsapp que el Banc de Sang ofereix amb el telèfon 677 07 17 56 on els ciutadans poden fer les consultes que necessitin.

Avui i demà es pot acudir a la plaça de Catalunya de Barcelona, on a més de la carpa i dos autobusos, hi haurà activitats especials per a tots els públics.

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET