Ràdio Estel
El 30 de gener es conmemora el dia de la No-Violència escolar
RÀDIO ESTEL 
Arcadi Oliveres: “Tots els conflictes es poden dialogar”
En el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, l’economista i activista lamenta que “l’home és educat per a la violència”
 30/01/2020


El Dia Escolar de la No-Violència i la Pau es viu cada 30 de gener, en col·legis de tot el món, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. En el marc d’aquesta efemèride, en declaracions a Ràdio Estel, l’economista i activista Arcadi Oliveres, lluitador des de fa dècades per la justícia social i la pau, ha explicat que “la violència és absurda” i que, per aquest motiu, “cal fer un esforç educatiu de racionalització”. 

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-Violència i la Pau, el va fundar l'any 1964 el poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d'Educació No-Violenta i Pacificadora, difosa internacionalment. Arcadi Oliveres ha lamentat, des de Ràdio Estel, que “avui dia l’home es educat per a la violència” però que, malgrat aquesta mancança educativa, “tots els conflictes es poden dialogar”. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET