Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Francina Alsina: “La Renda Garantida encara ha d’arribar a un 10% dels qui pateixen exclusió”
La presidenta de la Taula del Tercer Sector es mostra contenta, malgrat tot, amb els comptes de la Generalitat aprovats la setmana passada
 04/02/2020


La Taula del Tercer Sector, al costat d'altres entitats socials, s’ha reunit aquest dilluns 3 de febrer, a Madrid, amb el relator especial de l'ONU pels Drets Humans, Philip Alston. L’objectiu de la trobada era analitzar la situació d'extrema pobresa i exclusió que es viu a Espanya. En declaracions a Ràdio Estel, la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, ha dit que “Alston, després de la reunió, va quedar molt frapat davant el fet que Espanya sigui el cinquè país més ric de la Unió Europea” però, alhora, “un dels que té més desigualtat social”.

Des d’un punt de vista social, Alsina també ha explicat en clau positiva la seva visió dels nous comptes del govern català. “Els beneficis dels nous pressupostos són la millora en discapacitat i dependència, renda garantida, augment en polítiques d’habitatge i increment de recursos per a la migració, sobretot dels menors”. Ha afegit que, des de la Taula del Tercer Sector “es valora molt positivament un increment de 125 sobre l’any passat”, tot i que “la Renda Garantida de Ciutadania encara ha d’arribar a un 10% de les persones que hi ha amb exclusió”.   

Pots tornar a escoltar AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET